2015

8 - 29 November - Expositie RICK, Weert
Van 8 t/m 29 november exposeert De Lichtdichter samen met Rina Willekens.

Rina is beeldend kunstenares uit Weert. Met haar objecten en installaties daagt zij de grenzen tussen vergankelijkheid en onvergankelijkheid uit.

De Lichtdichter maakt foto’s met een verhaal. De beelden worden handmatig afgedrukt op diverse materialen. Voor deze expositie gaan we nog een stapje verder...

‘Schrijven met licht’ (foto-grafie) wordt ‘dichten met licht’

29 Augustus - De Zelfgemaakte Markt, Utrecht
We wachten nog op bevestiging, maar toch vast een aankondiging. Op zatedrdag 29 augustus is de Zelfgemaakte Markt weer van 11:00u - 18:00u te vinden op de Mariaplaats in Utrecht. En speciaal voor deze editie zal De Lichtdichter een 100 jaar oude camera meenemen om de bezoekers te fotograferen. De foto's worden ontwikkeld waar je bij staat. Kom langs en laat je vastleggen op de gevoelige plaat!

5 juli - Home Made market XL, Den Haag
Van 11.00u - 18:00u aan de Frederik Hendriklaan in Den Haag, een prachtig winkelgebied waar ook De Lichtdichter zijn kunsten zal vertonen.

13-14 Juni - Open Atelierdagen Vaassen
Het thema van de open atelierdagen "Oorsprong" sloot mooi aan bij de foto's die we gemaakt hebben geďnspireerd door de Griekse mythologie. Veel nieuw werk en wat verse experimenten uit de donkere kamer. De reacties waren als altijd inspirerend, dus houd ons in de gaten, er gaan mooie dingen gebeuren!

7 Juni - De Zelfgemaakte Markt
Lang geleden, maar inmiddels alweer vaste gasten. Ook op het Domplein was de Zelfgemaakte Markt een succes.

31 Mei - Kunstmarkt Den Dolder
Op 31 Mei stond De Lichtdichter in Den Dolder op de kunstmarkt. Ondanks het grijze weer hebben we erg genoten. Wie weet tot volgend jaar!

2014

14 September - Dag van Oostbroek
Op zondag 14 September organiseert landgoed Oostbroek de Dag van Oostbroek. Wandelend over het landgoed worden er verhalen en legenden verteld, de kinderen kunnen er appels poffen. Het Grote Huis is open en o.l.v. een historica te bezichtigen.
In `t Winkeltje zijn veel streek producten te koop en er is een groot terras waar allerlei heerlijkheden worden verkocht. Ook is er een gezellige markt waar je onder andere het werk van de Lichtdichter tegenkomt.
Locatie: Landgoed Oostbroek, Bunnikseweg 45, Utrecht (nabij het WKZ)

31 Augustus - De Zelfgemaakte Markt
Na het succes van de Zelfgemaakte Markt in mei is De Lichtdichter ook in Augustus weer te vinden op de Mariaplaats in Utrecht. We nemen veel nieuw werk mee, dus kom kijken! De markt is geopend van 11.00u tot 17.00u.

14-15 Juni - Open Atelierdagen Vaassen
Tijdens de open atelierdagen is er alle ruimte om de beste werken van dichtbij en in topkwaliteit te bekijken. Hier is ook alle rust voor een goed gesprek. Je vindt De Lichtdichter in het gebouw van fysiopraktijk "De Molenhoek" aan de Prins Hendrikweg 11-13 te Vaassen. Hier zal bevriende kunstenares Gerrie Noordijk haar werk ook exposeren, voor een voorproefje van haar werk kan je terecht op haar website.

31 Mei - De Zelfgemaakte Markt
Van 11.00u tot 17.00u is De Lichtdichter te vinden op de Zelfgemaakte Markt op de Mariaplaats in Utrecht. De ultieme gelegenheid om het werk eens met eigen handen aan te raken.